„OAMENII ȘI LEGEA”- SEZON NOU, AVOCATA MIHAELA OLARU, ÎN DIRECT CU TELESPECTATORII, ORA 13:00, DE LUNI PÂNĂ JOI, LA TVR1

Emisiunea care oferă telespectatorilor răspunsuri la problemele lor juridice şi posibilitatea de a fi în legătură directă cu avocata Mihaela Olaru revine cu un nou sezon la TVR 1. Din 2 octombrie, în direct, de luni până joi, ora 13:00.

Zi de zi, foarte mulţi oameni se confruntă cu situaţii de ordin juridic dintre cele mai diverse. Respectând misiunea publică de educare şi informare, emisiunea „Oamenii şi legea” de la TVR 1 oferă telespectatorilor posibilitatea de a obţine în direct un răspuns corect de la specialişti în domeniul juridic, răspuns ce poate fi de mare ajutor în rezolvarea problemelor lor. Cei care urmăresc programul pot afla, de asemenea, soluţiile pe care le au la îndemână atunci când constată o încălcare a drepturilor lor. Din 2 octombrie, emisiunea „Oamenii şi legea” revine cu ediţii în direct la TVR 1, în cel de-al treilea sezon, difuzat de luni până joi, ora 13.00.

„Oamenii şi legea” conţine informaţii utile şi practice, aplicate, la problemele cu care se confruntă cei care ne urmăresc, fiind un mijloc de informare pentru toţi cetăţenii care ar fi ideal să-şi cunoască drepturile şi libertăţile, un ajutor în a descifra şi a înţelege orice act normativ, precum şi aflarea noutăţilor legislative.

Ca şi la sezoanele anterioare, voi avea ca invitaţi în platou specialişti din domeniul juridic, avocaţi, judecători, procurori, notari, cu toţii nume cunoscute în domeniul lor. În calitate de gazdă a emisiunii, voi prezenta telespectatorilor speţe primite inclusiv prin e-mailuri sau scrisori, oferind explicaţii juridice pe marginea lor.

Sunt avocat cu peste 23 de ani experiență, iar fiecare ediție va fi atent pregătită de echipa de jurnaliști a emisiunii, astfel încât, pe marginea telefoanelor și mesajelor primite de la telespectatori, în calitate de gazdă a emisiunii, împreună cu invitații meii, să ofer explicații juridice pe înțelesul tuturor.

M-am implicat activ în viața socială, fiind specializată în dreptul familiei, militând împotriva violenței domestice, coordonând campanii pentru protecția și promovarea drepturilor copilului și a familiei extinse. De asemenea, sunt inițiatoarea proiectului de educație juridică în școli, „Viața fără Violență”, proiect demarat în 2013, care s-a derulat an de an, în București, precum și la nivel național.

Ne va fi bine dacă avem cunoștințe juridice și vă invit să urmăriți emisiunea juridică Oamenii și legea luni, 2 octombrie 2023, începând cu ora 13:00, să ne fiți alături și în noul sezon, deoarece aveți nevoie de cunoștințe juridice minimale pentru a vă putea apăra drepturile și interesele legitime. Vă mulțumesc și vă aștept cu drag să interacționăm în direct în emisiunea juridică „Oamenii și legea” la TVR 1!

Îmi puteți trimite comentarii, întrebări, sugestii şi propuneri de teme prin mesaj pe WhatsApp, la nr. de tel. 0728.754.133, sau prin de e-mail – la oameniisilegea@tvr.ro, precum şi pe adresa TVR: Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti.
Puteți intra şi în direct cu mine şi invitaţii mei în fiecare zi de luni până joi, de la ora 13:00 la 14:00, la telefonul telespectatorului – 0734.449.399.

mai multe detalii pe www.tvr.ro

si despre emisiunea din data de 02 octombrie 2023, ora 13:00 pe oamenii si legea

Dă un share dacă ți-a plăcut acest articol

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Despre autor
Mihaela Olaru

Avocat, soție, mamă, o femeie care radiază bunătate „serafică”, a spus cândva o personalitate emblematică a sistemului judiciar din România. 

Autori invitați
Ediție specială cu Adrian Năstase | "Prin tribunale ca prin viață" cu Mihaela Olaru
Mă găsești și pe social media
Galerie Foto