La trecerea dintre ani

Dragii mei,

Vă mulțumesc pentru că mi-ați fost aproape și în anul 2023! Am împărtășit cu voi momente importante din viața mea, am învățat împreună, ne-am bucurat sau am căutat soluții, iar opiniile voastre au contat foarte mult în deciziile pe care le-am luat!

2023 a fost un an bun pentru mine, emisiunea juridică „Oamenii și Legea” a crescut frumos, iar „Portret de Excelență”, emisiunea de interviuri prinde viață și ea. Profesia mea de avocat, rămâne cea mai frumoasă din lume, ea mi-a dat tot, m-a educat să fiu un profesionist bun și m-a format ca om de televiziune! Activitățile mele sociale rămân prioritatea mea și în anul 2024. Am o familie frumoasă pe care o iubesc nespus și căreia îi mulțumesc pentru că mă înțelege și mă susține în toate proiectele mele. Este mare lucru!

Vă doresc din toată inima, ca visele pe care le făuriți în aceste zile magice să se împlinească și drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iubire, înțelepciune, bunătate, iar în case fericire și belșug. Și nu uitați, dragii mei, speranța să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii și împliniri, iar generozitatea să vă călăuzească pașii în Noul An!

La multi ani 2024! ⭐ ⭐ ⭐

Cu drag,

Av. Mihaela Olaru & Realizator tv

Dă un share dacă ți-a plăcut acest articol

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Despre autor
Mihaela Olaru

Avocat, soție, mamă, o femeie care radiază bunătate „serafică”, a spus cândva o personalitate emblematică a sistemului judiciar din România. 

Autori invitați
Ediție specială cu Adrian Năstase | "Prin tribunale ca prin viață" cu Mihaela Olaru
Galerie Foto