Ediţie specială a emisiunii „Oamenii şi Legea”, difuzată pe 29 decembrie 2023, la TVR1.

⚖ „Oamenii și legea” – La sfârșit de an, pe 29 decembrie 2023, ora 13:00, la TVR 1.

La sfârșit de an, pe 29 decembrie 2023, de la ora 13:00, v-am invitat să urmăriți o ediție specială a emisiunii “Oamenii și legea”. De data aceasta invitații prezenți în platoul TVR nu au mai răspuns la întrebări, ci au adresat întrebări avocatei Mihaela OLARU.

De această dată invitații prezenți în platoul emisiunii nu au mai răspuns la întrebări ci au adresat ei întrebări avocatei Mihaela Olaru.

Care au fost întrebările și care au fost răspunsurile moderatoarei Mihaela Olaru, puteți afla doar rămânând alături de TVR1 și emisiunea „Oamenii și legea”!

Din culise vă pot dezvălui că vom afla cum arătau sărbătorile în copilăria Mihaelei Olaru, ce gătește de sărbători, unde ar dori să călătorească, ce sport preferă și multe, multe alte secrete din viața de zi cu zi a Omului Mihaela Olaru!

În concluzie, urmărind emisiunea, veți putea face cunoștință cu Mihaela Olaru din spatele avocatei Mihaela Olaru, doar la TVR1!

Echipa emisiunii „Oamenii și legea” vă urează LA MULȚI ANI! ☃️❄🍾🥂

Dă un share dacă ți-a plăcut acest articol

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Despre autor
Mihaela Olaru

Avocat, soție, mamă, o femeie care radiază bunătate „serafică”, a spus cândva o personalitate emblematică a sistemului judiciar din România. 

Autori invitați
Ediție specială cu Adrian Năstase | "Prin tribunale ca prin viață" cu Mihaela Olaru
Galerie Foto