Scriitorul și jurnalistul Ion Cristoiu 

Puteți urmări în exclusivitate povestea de viață a unui profesionist desăvârșit, unul dintre cei mai importanți jurnaliști și scriitori români contemporani

„Povești de viață” cu av. Mihaela Olaru, din arhiva 6TV

Atunci când l-am cunoscut la Biblioteca Academiei Române, am descoperit un om de o politețe deosebită, cu un zâmbet cuceritor şi în stilul său jurnalistic a acceptat invitația în emisiune.

Vă invit să urmăriți un interviu de colecție cu scriitorul și jurnalistul Ion Cristoiu, o personalitate care nu are nevoie de nici o prezentare. Cine a intrat pe blogul cristoiublog.ro rămâne irevocabil conectat la informațiile de acolo. Personal, sunt onorată de faptul că maestrul mi-a alocat o rubrică pe blogul său, intitulată sugestiv „Prin tribunale ca prin viață”, și unde scriu săptămânal articole de aproximativ doi ani. Îi mulțumesc și pe această cale maestrului Ion Cristoiu care declara că, citez: „Mi-am făcut un destin din a descoperi jurnaliști”.

Sunt o parte din aspectele discutate și care vă vor încânta prin modul în care sunt relatate și prezentate de invitatul meu, dar mai multe puteți afla urmărind integral emisiunea. 

Îi mulțumesc și pe această cale maestrului Ion Cristoiu, scriitor și jurnalist român, pentru că a avut amabilitatea de a oferi în exclusivitate un interviu în care este prezentată povestea unui profesionist desăvârșit, un model și o viață de om dedicată unei cariere de succes.