EMISIUNEA „OAMENII ȘI LEGEA”- SEZON NOU, LA TVR1

OAMENII ȘI LEGEA

Emisiune de educaţie juridică. Scopul programului este să ofere informații utile şi practice, aplicate pe problemele cu care se confruntă cei care ne urmăresc, un mijloc de informare pentru toți cetățenii care trebuie să-și cunoască drepturile și libertățile, un ajutor în a descifra și a înțelege orice act normativ, precum și aflarea noutăților legislative.

În peisajul media actual, o emisiune de educație juridică reprezintă un mijloc de informare pentru toți cetățenii care trebuie să-și cunoască drepturile și libertățile și este de mare ajutor în descifrarea și înțelegerea actelor normative.

„Încerc să fiu un om bun, avocat responsabil, formator și un educator pe scena societății civile, cu multă pasiune și iubire pentru ceea ce fac” – Mihaela Olaru.

Emisiunea „Oamenii și legea” se difuzează şi în această primăvară la TVR 1, în direct, de luni până joi, de la ora 13.00, formatul oferind posibilitatea telespectatorilor de a fi în legătură directă cu realizatorii și de a afla răspunsuri la problemele lor juridice.

Vă aștept cu drag de luni până joi, de la ora 13:00 să urmăriți emisiunea în direct și de la ora 06:00 în reluare la TVR 1 și pe TVR + https://www.tvrplus.ro/ – „Oamenii și Legea”, emisiune juridică.

Mai multe detalii despre emisiune puteți afla accesând următorul link de pe site-ul TVR

http://tvr1.tvr.ro/un-pas-inainte-spre-normalitate-emisiunea-oamenii-i-legea-cu-un-nou-sezon-la-tvr-1_39812.html

Dă un share dacă ți-a plăcut acest articol

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Despre autor
Mihaela Olaru

Avocat, soție, mamă, o femeie care radiază bunătate „serafică”, a spus cândva o personalitate emblematică a sistemului judiciar din România. 

Autori invitați
Ediție specială cu Adrian Năstase | "Prin tribunale ca prin viață" cu Mihaela Olaru
Mă găsești și pe social media
Galerie Foto