Prin tribunale ca prin viață | Să mergem la vot pentru binele nostru, nu pentru binele lor

Vom avea un nou Parlament, în mare parte cam aceiași oameni vor ocupa Casa Poporului dacă nu votăm responsabil. Vom avea aceleași partide, aceeași clasă politică, dacă nu mergem la vot. În aceste condiții, înainte de a merge să ne exprimăm votul, trebuie să fim atenți și să urmărim: cine sunt oamenii puși pe listele partidelor, ce au făcut până acum și de ce merită să-i votăm. Din acest motiv este bine ca până duminică, să analizăm listele fiecărui partid, să ne informăm cu privire la fiecare candidat și astfel să schimbăm jocul în favoarea noastră. Dacă nu facem asta, vom avea aceeași clasă politică și astfel vom irosi încă patru ani din viața noastră, a copiilor noștri, a unei țări care nu a greșit cu nimic față de noi.

Nu este un îndemn, este un gând pe care îl exprim din dorința de a nu mai face greșeli. Să ne gândim de fiecare dată și să găsim răspunsul corect la întrebarea: Ce i-a lipsit României pentru a se dezvolta? Simplu: oameni profesioniști, corecți, cu iubire și respect față de semenii lor. De ce au ajuns în Parlamentul României, timp de 30 de ani, oameni care nu au făcut mai nimic pentru cei care i-au trimis acolo? Pentru că noi i-am trimis acolo, pentru că am votat niște liste fără conținut, am votat pentru binele lor, nu pentru binele nostru. Acesta este motivul principal pentru care trebuie să ne trezim și să votăm responsabil.

În concluzie, să mergem la vot, nu votați liste fără conținut, votați pentru binele nostru, nu pentru binele lor.

Dă un share dacă ți-a plăcut acest articol

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Despre autor
Mihaela Olaru

Avocat, soție, mamă, o femeie care radiază bunătate „serafică”, a spus cândva o personalitate emblematică a sistemului judiciar din România. 

Autori invitați
Ediție specială cu Adrian Năstase | "Prin tribunale ca prin viață" cu Mihaela Olaru
Galerie Foto