„Oamenii și Legea” la TVR 1

Au trecut două săptămâni de la debutul emisiunii „Oamenii și Legea” la TVR 1 și vă mărturisesc că îmi place să interacționez cu oamenii, să le cunosc problemele și împreună cu invitații mei să căutăm cele mai bune explicații juridice. Dacă emisiunea aceasta reușește să deschidă calea spre normalitate și oamenii devin mult mai înțelepți în rezolvarea problemelor juridice cu care se confruntă, atunci pot să spun că sunt mulțumită pe deplin! Prin urmare, împreună cu o echipă de oameni dedicați din TVR, construim una dintre cele mai utile emisiuni de educație juridică a cetățeanului, o emisiune pentru oameni și cultura lor juridică!

Este important să știți că în fiecare emisiune va fi dezbătută câte o temă de interes social, împreună cu un invitat (specialist în drept) și vom răspunde la scrisorile primite de la telespectatori, dar vom lua și câteva telefoane.

Ne puteți trimite comentarii, întrebări și propuneri de teme prin mesaj la numărul de WhatsApp: 0728.754.133 precum și la adresa de e-mail oameniisilegea@tvr.ro. De asemenea,  ne puteți lăsa un numar de telefon și vă vom suna pentru a intra în dialog cu noi în emisiunea „Oamenii și Legea”.

Mulțumesc mult pentru încredere și vă așteptăm cu drag de luni până joi, de la ora 06:00 și la ora 13:00, la TVR 1 și pe TVR + https://www.tvrplus.ro/

Dă un share dacă ți-a plăcut acest articol

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Despre autor
Mihaela Olaru

Avocat, soție, mamă, o femeie care radiază bunătate „serafică”, a spus cândva o personalitate emblematică a sistemului judiciar din România. 

Autori invitați
Ediție specială cu Adrian Năstase | "Prin tribunale ca prin viață" cu Mihaela Olaru
Galerie Foto