„Credință și Excelență”, noua emisiune pe care o realizez la TRINITAS TV

 

 

 

 

Cu bucurie și lumină în suflet, vă spun că m-am alăturat echipei televiziunii TRINITAS și voi realiza o emisiune de interviuri cu profesioniști prin excelență.

„Credință și Excelență” este o nouă emisiune a postului național de televiziune TRINITAS TV. Emisiunea va debuta, sâmbătă, 23 aprilie 2022, de la ora 20:00, în ajunul Sărbătorii Învierii Domnului, cu un interviu de colecție: invitatul meu special este domnul Academician, Prof. Univ. Dr. Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române.

De ce am ales TRINITAS TV

Atunci când nu sunt în instanță, pasiunea mea cea mai mare este și rămâne aceea de a realiza interviuri cu oameni mai deștepți decât mine. Îmi place să ascult și simt nevoia de a face cunoscute poveștile incredibile ale unor oameni de înaltă ținută, personalități de elită din România. Faptul că televiziunea TRINITAS mi-a dat șansa de a realiza interviuri, cred că nu este întâmplător. Viața mi-a demonstrat, precum și cei peste 21 de ani de avocatură, că, în mare parte, nu eu am ales, ci Dumnezeu a ales pentru mine. Simt din suflet că am ajuns acolo unde este nevoie de mine și pentru asta țin să le mulțumesc unor oameni frumoși care m-au descoperit și au încredere în mine.

Mi-au rămas în suflet câteva vorbe spuse de Academicianul Ioan Aurel Pop spre sfârșitul interviului nostru, realizat cu puțin timp în urmă. Citez: „[…Faptul că m-ați intervievat cu emoție, și se vede acest lucru, cu multă știință, dar și pentru că este la televiziunea TRINITAS, o televiziune la care eu țin și care este dintre puținele, dacă nu singura, care face educație cu adevărat…]”. Iar eu, în stilul meu caracteristic, i-am răspuns marelui OM de cultură: „Faptul că și eu am ajuns aici contează foarte mult și nu este întâmplător”. Da, este un interviu de excepție, pe care vă invit să îl urmăriți în ajunul Sărbătorii Învierii Domnului.

„Credință și Excelență” – De ce un asemenea titlu? 

Într-adevăr, este un titlu măreț, un titlu cât o instituție, un titlu pe care eu îl voi onora și voi face parte din el. Cu sprijinul unei echipe de profesioniști, cum nu am avut vreodată, vom realiza împreună emisiuni deosebite, cu invitați cu multă știință de carte, profesioniști prin excelență, oameni care să ne inspire și să ne motiveze să mergem frumos în viață.

Da, este o misiune cu multă încărcătură spirituală și profesională, însă, alături de echipa de producție TRINITAS TV, de Pr. Mihai Miron, producătorul emisiunii și Director de Programe, voi realiza una dintre cele mai frumoase emisiuni de televiziune. Sunt o luptătoare și știu că atunci când faci totul cu pasiune și iubire, prin perseverență, pregătire continuă, informare şi cercetare, misiunea mea va fi una sigură și cu un scop precis: să devii cea mai bună versiune a ta!

De asemenea, doresc să mulțumesc pentru încredere, Directorului general TRINITAS TV, Ciprian Olinici – Consilier Patriarhal Coordonator, Diac. Gheorghe Cristian Popa, Director Adjunct și Producător General, Domnului Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

Este important să vă spun că în emisiunea „Credință și Excelență” voi invita profesioniști de elită, din cele mai diverse domenii de activitate.
Cu modestie și cu dorința de a vă câștiga atenția, vă invit să urmăriți primul meu interviu realizat la televiziunea TRINITAS TV: Ioan Aurel Pop în dialog cu Mihaela Olaru | „Credință și Excelență” la TRINITAS TV, sâmbătă, 23 aprilie 2022, de la ora 20:00, în ajunul Sărbătorii Învierii Domnului.

Și nu uitați, dragii mei, să credeți în visurile voastre!
Eu am înțeles că visurile noastre se materializează repede atunci când credem în ele cu adevărat.

Dă un share dacă ți-a plăcut acest articol

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Despre autor
Mihaela Olaru

Avocat, soție, mamă, o femeie care radiază bunătate „serafică”, a spus cândva o personalitate emblematică a sistemului judiciar din România. 

Autori invitați
Ediție specială cu Adrian Năstase | "Prin tribunale ca prin viață" cu Mihaela Olaru
Galerie Foto