Călătorește cu Dragoș, destinații exotice și accesibile pentru o vacanță de paște de neuitat

Indiferent dacă vrei să călătorești singur sau alături de familie, Dragoș îți oferă cele mai noi informații si sugestii de vacanță către destinații exotice incitante, dar și cele mai avantajoase pachete de călătorie.   

În perioada sărbătorilor de Paște este posibil ca ambii părinți să aibă câteva zile libere, care coincid perfect și cu vacanța copiilor.

Anul acesta paştele Ortodox o să fie sărbătorit la inceputul lunii mai, în timp ce paștele catolic cu o lună mai devreme, pe 4 aprilie. Ce posibilități de vacanțe avem atât pentru paștele catolic cât și pentru cel ortodox?

Muzee, istorie, puncte de atracție antice. Dacă îți place să îmbini relaxarea cu aventura, Egiptul este alegerea care ți se potrivește. Egiptul este cea mai vizitată destinație de români anul acesta. Prețurile pentru această destinație pleacă de la 500 euro per persoană,  pentru pachetele cu zbor, transfer, cazare pentru 7 nopți la un hotel de 5 stele cu all inclusive. Dragoș și-a planificat deja vacanța în Egipt. El și-a propus ca anul acesta să descopere piramidele și Muzeul de Egiptologie din Cairo.

O altă destinație recomandată de Dragoș este arhipelagul Seychelles care are cele mai frumoase insule de pe pământ, fiind denumite și „Bijuteriile Oceanului Indian”. Seychelles, este o destinație tropicală de o frumusețe de excepție, care își deschide turismul pentru toate țăriile din dată de 28 martie. Mai mult decât atât, Dragoș ne spune că avem zbor direct către această locație. Prețul pornește de 1500 euro per persoană,  pentru pachetele cu zbor, transfer, cazare pentru 7 nopți la un hotel de 3 stele, cu micul dejun inclus.

Dragoș ne recomandă pentru vacanța de paște și alte destinații:

·       Antalya – de la 360 euro/persoană, zbor, transfer, cazare 7 nopți la un hotel de 4 stele, all inclusive

·       Dubai – de la 543 euro/persoană, zbor, transfer, cazare 7 nopți la un hotel de 4 stele, cu micul dejun inclus.

·       Hurghada – de la 620, euro/persoană, zbor, transfer, cazare 7 nopți la un hotel de 4 stele, all inclusive.

·       Maroc – de la 630 euro/persoană, zbor, transfer, cazare 7 nopți la un hotel de 3 stele, cu micul dejun inclus.

·       Madeira – de la 750 euro/persoană, zbor, transfer, cazare 7 nopți la un hotel de 4 stele, cu micul dejun inclus.

·       Republica Dominicană – de la 1389 euro/persoană, zbor, transfer, cazare 7 nopți la un resort de 5 stele, all inclusive.

·       Maldive – 1799 euro cu pensiune completa cu mic dejun, prânz, cină; zbor, transfer, cazare 7 nopți la un resort de 3 stele.

Dragoș a pus la un loc 5 sfaturi pentru voi, care  vă vor ajuta să alegeți ofertele cele mai avantajoase, pentru a avea o vacanță perfectă pe timp de pandemie:    

  1. Pentru vacanța de paște trebuie să facem rezervăriile din timp deoarece, mai sunt puține locuri disponibile, iar acestea se vor ocupa foarte repede.   
  2. Ofertele early booking sunt mult mai bune decât cele last minute deoarece, tarifele sunt mai mici și beneficiezi de mai multe opțiuni. Ofertele last minute sunt pachetele care rămân, iar întrebarea pe care turistul ar trebui să și-o pună este „De ce nu se vând?”. Motivele pot varia de la prețuri mult prea mari până la condiții nu tocmai bune. Dragoș ne spune însă că anul acesta s-a mers pe pachetele last minute din teama de a călătorii.
  3. Pentru cei care încă au reticența de a călătorii pe timpul pandemiei din teama de a-și pierde banii, Dragoș precizează că în cazul în care apar restricții de călătorie, sumele pentru pachetele achiziționate vor fi restituite integral.
  4. Când vine vorba de bilete de avion, zborurile charter care deservesc pachetele de călătorii sunt cele mai avantajoase.
  5. Ca și turist iei foarte multe decizii atunci când călătorești, de la itinerariu până la locurile în care vrei să mănânci. Dragoș ne spune că mereu cea mai bună destinație pe care o poți alege este aceea pe care ți-o dorești tu. Agentul de turism te poate asculta și îți poate spune ce crede el că vrei, însă tu ești cel care știe cel mai bine unde dorești să călătorești și ce tânjesti să descoperi.

Află cum poate arata vacanța ta perfectă, călătorește cu Dragoș și intră pe  https://www.cudragos.ro/pachete-vacante/ pentru cele mai avantajoase pachete de călătorie către destinații exotice și accesibile pentru o vacanță de paște de neuitat.

Dă un share dacă ți-a plăcut acest articol

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Despre autor
Mihaela Olaru

Avocat, soție, mamă, o femeie care radiază bunătate „serafică”, a spus cândva o personalitate emblematică a sistemului judiciar din România. 

Autori invitați
Ediție specială cu Adrian Năstase | "Prin tribunale ca prin viață" cu Mihaela Olaru
Mă găsești și pe social media
Galerie Foto