21 de ani de avocatură și un vis împlinit

Fiecare dintre noi pleacă la drum cu cel puțin un vis. Mai târziu, vine un moment când visul devine realitate. Da, visul copilăriei mele a fost să devin avocat. Cine ar fi crezut în visul fetei de la țară care a plecat în lume fără să știe unde o va duce destinul… Eu am crezut. Și azi, mă uit cu emoție în devenirea mea și mă gândesc la sala paşilor pierduţi din Palatul de Justiţie unde eu m-am format, unde oamenii și-au pus toată speranța în mine, unde am râs, am plâns și m-am bucurat de fiecare reușită. Aș spune simplu, profesia de avocat mi-a oferit libertatea de a face ce îmi place, cu pasiune și iubire. 

Ceea ce sunt astăzi se datorează profesiei de avocat pentru că m-a educat într-un spirt civic până atunci necunoscut, mi-a dat forța și puterea de a lupta pentru fiecare dintre visurile mele. Și acum continui sa visez și să cred în visurile mele!

P.S. 15 februarie 2001, o zi importantă din viața mea, o zi în care lumea justiției m-a primit în cetate și acolo am rămas.

Dă un share dacă ți-a plăcut acest articol

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Despre autor
Mihaela Olaru

Avocat, soție, mamă, o femeie care radiază bunătate „serafică”, a spus cândva o personalitate emblematică a sistemului judiciar din România. 

Autori invitați
Ediție specială cu Adrian Năstase | "Prin tribunale ca prin viață" cu Mihaela Olaru
Mă găsești și pe social media
Galerie Foto