Emisiuni

Emisiuni A7TV

Ultima emisiune

„Prin tribunale ca prin viață" cu av. Mihaela Olaru, în fiecare duminică, de la ora 21.00, la A7TV.

 

Urmăriți acum „Prin tribunale ca prin viață", cu avocat Mihaela Olaru și Vasile Bănescu – purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.
 
Vom discuta despre „Duminica Floriilor - Intrarea Domnului în Ierusalim” și despre însemnătatea și importanța acestei sărbători religioase pentru credincioși.
 
De Paști, sprijinim familia şi preţuim viaţa mai mult ca oricând, dar este suficient? Ce înseamnă Paștile acum, când o lume întreagă se luptă cu războiul pe care nimeni nu l-a prevăzut?  Ce face Biserica Ortodoxă Română în acest sens? Ce poate face Biserica, și cum colaborează cu alte instituții ale statului, astfel încât să poată fi diminuate pe cât posibil efectele războiului din Ucraina? Despre toate aceste teme, vă invit să urmăriți discuția cu domnul Vasile Bănescu – purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

„Prin tribunale ca prin viață" cu avocat Mihaela Olaru, duminică, de la ora 21.00, la A7TV

Ultima emisiune

„Credință și excelență" cu Mihaela Olaru, sâmbătă 23 aprilie 2022, de la ora 20.00, la TRINITAS TV

Accesați mai jos link-ul emisiunii „Credință și excelență" cu Mihaela Olaru și Domnul Acad. Prof. Univ. Dr. Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române.

În Sâmbăta Mare, la TRINITAS TV, s-a difuzat în premieră un interviu de colecție cu Domnul Acad. Prof. Univ. Dr. Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române – „Credință și Excelență” cu Mihaela Olaru.

Mi-au rămas în suflet câteva vorbe spuse de Academicianul Ioan Aurel Pop, citez: „[…Faptul că m-ați intervievat cu emoție, și se vede acest lucru, cu multă știință, dar și pentru că este la televiziunea TRINITAS, o televiziune la care eu țin și care este dintre puținele, dacă nu singura, care face educație cu adevărat…]”. Iar eu, în stilul meu caracteristic, i-am răspuns marelui OM de cultură: „Faptul că și eu am ajuns aici contează foarte mult și nu este întâmplător”. Da, este un interviu de colecție, pe care vă invit să îl urmăriți cu mare drag!

„Credință și excelență" cu Mihaela Olaru, sâmbătă 23 aprilie 2022, de la ora 20.00, la TRINITAS TV

Ultima emisiune

„Povești de viață” cu av. Mihaela Olaru la Juridice.ro
Puteți urmări în exclusivitate povestea mea de viață, întru-un dialog deschis cu Andrei Săvescu, răspunzând la zece întrebări.

Pentru mine, mai întâi de toate este și va rămâne mereu familia, valorile în care cred și care m-au ghidat în viață cu responsabilitate și iubire față de oameni. Pentru fata de la țară, avocatura a fost visul copilăriei, practic am crescut și am învățat constant cu gândul că voi ajunge avocat și prin faptele mele voi lăsa ceva în urmă. Însă, de ce cred că m-am născut sub o stea norocoasă și de ce este important să nu dezamăgesc oamenii care au încredere în mine cu adevărat, veți putea afla chiar acum, urmărindu-mă într-un dialog deschis, unde am răspuns la „10 întrebări” puse de avocatul Andrei Săvescu.

Veți putea urmări o mică poveste din viața mea la țară, iar mai apoi, ce a contat cel mai mult în devenirea mea…

 

„Tot ce ni se întâmplă în viață, are un sens pe care suntem datori să-l descifrăm. Este un adevăr în care cred, pentru că îl include mereu pe celălalt, pe aproapele meu.” – Vasile Bănescu.

Ultima emisiune

„Povești de viață” cu av. Mihaela Olaru

Atunci când l-am cunoscut la Biblioteca Academiei Române am descoperit un om de o politețe deosebită, cu un zâmbet cuceritor şi în stilul său jurnalistic a acceptat invitația în emisiune.

Vă invit să urmăriți un interviu de colecție cu scriitorul și jurnalistul Ion Cristoiu, o personalitate care nu are nevoie de nici o prezentare. Cine a intrat pe blogul cristoiublog.ro rămâne irevocabil conectat la informațiile de acolo. Personal, sunt onorată de faptul că maestrul mi-a alocat o rubrică pe blogul său, intitulată sugestiv „Prin tribunale ca prin viață”, și unde scriu săptămânal articole de aproximativ doi ani. Îi mulțumesc și pe această cale maestrului Ion Cristoiu care declara că, citez: „Mi-am făcut un destin din a descoperi jurnaliști”.

https://www.cristoiublog.ro/mihaela-olaru/