Emisiuni

Emisiuni A7TV

Ultima emisiune

„Prin tribunale ca prin viață" cu av. Mihaela Olaru, în fiecare duminică, de la ora 21.00, la A7TV.

Urmăriți acum „Prin tribunale ca prin viață", cu avocat Mihaela Olaru și Părintele Visarion Alexa.
 
De Crăciun, sprijinim familia şi preţuim viaţa mai mult ca oricând, dar este suficient? Ce înseamnă Crăciunul acum, când o lume întreagă se luptă cu o pandemie pe care nimeni nu a prevazut-o? De ce în România, educația nu este o prioritate? Abandonul școlar, destrămarea familiilor, sărăcia, şomajul, plecarea părinților la muncă în străinătate, delicvenţa şi violenţa juvenilă, nesiguranţa zilei, incertitudinea viitorului, se constituie în tot atâtea cauze ale crizei educației în școală și în familie,. Și tot, ce face Biserica Ortodoxa Romana în acest sens? Ce poate face Biserica, și cum colaborează cu alte instituții ale statului, altfel încât să avem o diminuare semnificativă a acestor cauze? Despre toate aceste teme, vă invit să urmăriți discuția cu Părintele Visarion Alexa. „Prin tribunale ca prin viață" cu avocat Mihaela Olaru, duminică, de la ora 21.00, la A7TV

Ultima emisiune

„Povești de viață” cu av. Mihaela Olaru la Juridice.ro
Puteți urmări în exclusivitate povestea mea de viață, întru-un dialog deschis cu Andrei Săvescu, răspunzând la zece întrebări.

Pentru mine, mai întâi de toate este și va rămâne mereu familia, valorile în care cred și care m-au ghidat în viață cu responsabilitate și iubire față de oameni. Pentru fata de la țară, avocatura a fost visul copilăriei, practic am crescut și am învățat constant cu gândul că voi ajunge avocat și prin faptele mele voi lăsa ceva în urmă. Însă, de ce cred că m-am născut sub o stea norocoasă și de ce este important să nu dezamăgesc oamenii care au încredere în mine cu adevărat, veți putea afla chiar acum, urmărindu-mă într-un dialog deschis, unde am răspuns la „10 întrebări” puse de avocatul Andrei Săvescu.

Veți putea urmări o mică poveste din viața mea la țară, iar mai apoi, ce a contat cel mai mult în devenirea mea…

 

„Tot ce ni se întâmplă în viață, are un sens pe care suntem datori să-l descifrăm. Este un adevăr în care cred, pentru că îl include mereu pe celălalt, pe aproapele meu.” – Vasile Bănescu.

Ultima emisiune

„Povești de viață” cu av. Mihaela Olaru

Atunci când l-am cunoscut la Biblioteca Academiei Române am descoperit un om de o politețe deosebită, cu un zâmbet cuceritor şi în stilul său jurnalistic a acceptat invitația în emisiune.

Vă invit să urmăriți un interviu de colecție cu scriitorul și jurnalistul Ion Cristoiu, o personalitate care nu are nevoie de nici o prezentare. Cine a intrat pe blogul cristoiublog.ro rămâne irevocabil conectat la informațiile de acolo. Personal, sunt onorată de faptul că maestrul mi-a alocat o rubrică pe blogul său, intitulată sugestiv „Prin tribunale ca prin viață”, și unde scriu săptămânal articole de aproximativ doi ani. Îi mulțumesc și pe această cale maestrului Ion Cristoiu care declara că, citez: „Mi-am făcut un destin din a descoperi jurnaliști”.

https://www.cristoiublog.ro/mihaela-olaru/